TAKE A WOK AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Take a Wok Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 22:35 Deliverer came too early to our address, but this was solved in no time. Thank you for the kind assistance at the telephone!
4 dec 2022 om 19:53 Very good!! Always fresh and fast Thanks for the snacks!! ^ ^
4 dec 2022 om 16:36 Bezorging duurde ruim 2 uur. Ik zou kortingsbon krijgen maar die zat er niet bij. Eten wel erg lekker!
3 dec 2022 om 19:54 eten was lekker
3 dec 2022 om 19:48 Was heel lekker ga nog een keer bestelen
2 dec 2022 om 23:22 Twee gerechten besteld waarvan 1x een XL portie en 1x een normale. Porties waren precies even klein, terwijl ik wel 5 euro extra heb betaald voor de XL. Foto van genomen maar hun website vermeldt geen email adres. Ook geen telefoonnummer. Balen.
1 dec 2022 om 23:46 Heerlijk kwalitatief eten, goed gevuld bakje en nog lekker warm! Zeker voor herhaling vatbaar.
30 nov 2022 om 10:23 Excellent service - they phoned me to double check my order was correct and were really helpful when they found out I had dietary needs. Will definitely be buying again. Thank you Take a Wok!
29 nov 2022 om 18:55 Mmmm lekker
27 nov 2022 om 19:33 Het eten is zoals altijd lekker, top!
27 nov 2022 om 10:00 Ik blijf aan de gang met reviews schrijven voor jullie LoL Ik heb weer heerlijk gegeten en tot de volgende keer. Groeten, Rogier
26 nov 2022 om 19:43 Always so fast and so yummy, Big portion as well! Thank you for the mini loempia & cheese sticks!! :)